Zylkène 75mg 30 stk

274894

Ny vare

Zylkène er et velsmagende fodertilskud og er let at give. Kapslen åbnes og det vandopløselige pulver blandes med hundens eller kattens mad eller en godbid. Kapslerne kan også gives hele direkte i munden eller maden

Flere detaljer

5 Varer

218,00 kr inkl. moms

Skriv på ønskelisten

Betal på siden her med kort
Betal på siden her med kort

Yderligere information

Zylkène er et velsmagende fodertilskud og er let at give. Kapslen åbnes og det vandopløselige pulver blandes med hundens eller kattens mad eller en godbid. Kapslerne kan også gives hele direkte i munden eller maden.
Fordi hunde også kan blive urolige og utrygge
En vis grad af utryghed og uro er normalt i en hunds liv. Bliver påvirkningen for voldsom for hunden, kan det dog påvirke dens adfærd og føre til ubehag for både hunden og dens ejer.
Ændringer i hundens rutiner og omgivelser kan være årsag til uro og utryghed. Nogle hunde har sværere ved at vænne sig til forandringer end andre.
Ubehagelige oplevelser, høje lyde, pludselige bevægelser, ukendte genstande eller situationer, som hunden ikke har stiftet bekendtskab med før, kan også skabe uro og utryghed.
Hunde kan reagere forskelligt på utryghed. Nogle trækker sig væk og bliver mindre aktive, mens andre bliver rastløse, halser og har svært ved at finde ro. Nogle hunde udviser aggressivitet over for den genstand eller skabning, utrygheden er rettet mod, mens utrygheden også kan vise sig ved destruktiv adfærd.

Typiske tegn på uro og utryghed hos hunde:

Urenlighed
Øget/mindsket samvær med mennesker eller andre dyr
Gnaver eller slikker sig mere end normalt
Ændret søvnmønster
Mindre lyst til leg
Piber eller gør
Ændret kropsholdning og/eller store pupiller
Ændret aktivitetsniveau


Fordi katte også kan blive urolige og utrygge
En vis grad af utryghed og uro er normalt i en kats liv. Bliver påvirkningen for voldsom for katten, kan det dog påvirke dens adfærd og føre til ubehag for både katten og dens ejer.
Ændringer i kattens rutiner og omgivelser kan være årsag til uro og utryghed. Nogle katte har sværere ved at vænne sig til forandringer end andre. Nogle finder det endda utrygt, blot møblerne i boligen skiftes ud. Katte kan også blive utrygge, hvis andre katte flytter ind i deres nærområde.
En utryg kat vil ofte trække sig tilbage, hvilket let kan overses. Den bliver mindre social, gemmer sig, og måske holder den sig væk fra visse områder af boligen. For at føle sig sikker, kan den vælge at opholde sig højere oppe end normalt, for eksempel på toppen af et klædeskab, i stedet for i den sædvanlige stol.
Typiske tegn på uro og utryghed hos katte:

Urenlighed
Øget/mindsket samvær med mennesker eller andre dyr
Overdreven soignering
Ændret søvnmønster
Ændret brug af omgivelserne
Mindre lyst til leg
Ændret kropsholdning og/eller store pupiller
Ændret opførsel over for mennesker og dyr