Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for handel på Poppionline.dk


    Zoocenter 
    Strandvejen 15
    3300 Frederiksværk
    CVR-nr: 39687267
    TLF: 4772 3310
    E-mail: kontakt@poppionline.dk

Betaling

Poppioline.dk modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard.     Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Poppionline.dk krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS.

Fragtpriser

Fragt koster kr.45,- ved køb under Kr. 499,-

Gratis Fragt til nærmeste GLS pakkeshop ved køb over Kr. 499,-   

Levering
Forsendelse og levering
Vi bestræber os på at afsende de varer, du har bestilt til levering indenfor 1 - 3 dage.

Pakker som skal sendes til pakkeshop må max veje  20 kg. 

Fortrydelses- og returret

Som kunde har du 14 dage fra modtagelsen af din ordre til at meddele Poppionline, at du fortryder dit køb. Efter at meddelelse om fortrydelse er blevet afgivet til Poppionline.dk, skal varen returneres til Poppionline senest 14 dage efter afgivelsen af meddelelsen.
Fortrydelses- og returretten skal meddeles
skriftlig på kontakt@poppionline.dk

Det er vigtig, at du sørger for at varerne er forsvarligt pakket ind, da du selv har ansvaret for varerne indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvittering og evt track & tracke nummeret.   

Du står selv for udgifterne til fragten, når du skal returnere en vare. Det er vigtigt, du sender pakken med omdeling, da vi ikke modtager uden omdeling. 

Uafhentede pakker

Pakker der ikke afhentes indenfor 10 hverdage i pakkeshoppen, sendes automatisk retur til Poppionline.dk   Vi forbeholder os retten til at opkræve et ekspeditionsgebyr på 45 kr. for uafhentede pakker til dækning håndtering, administrationsomkostninger og emballage. 

Tilbagebetaling

Når vi modtager varen, vil du få tilbagebetalt det beløb du har betalt for varen. Beløbet ville altid blive tilbageført på det kort du har betalt med ved købet. 

Bemærk: Du kan miste dit købsbeløb helt eller delvis det kan ske hvis varen værdi er forringet fordi: 

  • Du reelt har taget varen i brug
  • Den er blevet beskadiget, mens du stadig havde ansvaret for den 
  • Du har håndteret varen på en anden måde, end nødvendig for at fastslå varen art, egenskaber og den måde som den fungerer på. 

  

 

Reklamationsret

I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.

Persondataforordning

Til information har vi sikret de oplysninger, som vi har på vores kunder, og lavet databehandlingsaftaler med vores underleverandører jf. de nye regler. Jeres data opbevares for at vi kan gøre forretning sammen, og for at kunne kommunikere med jer om, for eksempel nyheder og tilbud. Ønsker I ikke at modtage disse informationer kan I uden problemer afmelde disse mails, og jeres mailadresse vil blive slettet fra listen.
Vi vil aldrig dele jeres oplysninger med en 3. part, og vi sikrer at jeres data bliver slettet, når og hvis I ønsker det.

Vores afdeling hvis der skal sendes retur

    Zoocenter
    Strandvejen 15
    3300 Frederiksværk