PUPPY SMALL Chicken & Rice 7,5 kg
search
  • PUPPY SMALL Chicken & Rice 7,5 kg

Arion Puppy Small Chicken & Rice 7,5 kg

379,00 kr.
Inkl. moms

INGREDIENSER: Kylling 43% (tørvejet), ris 32%, kyllingefedt, hydroliseret kyllingprotein, ærter, tørgær, kartoffel, roemasse, lakseolie, mineralsalt, raffineret cellulose, calciumcarbonat, F.O.S., M.O.S., vindruekerner, citrusfrugt.

Antal

Kvalitetsfoder udviklet med følsomhed
Bag ARION ligger mange års ekspertise, erfaring og udvikling af hundefoder. ARION har været på markedet i næsten 40 år, siden mærket blev søsat af Trouw Nutrition, som er en del af den verdensomspændende hollandske gruppe NUTRECO. Det var ikke foder af den kvalitet, vi tilbyder kunderne i dag, men det var begyndelsen på en lang udviklingsproces inden for hunde- og kattefoder. NUTRECO stod for udviklingen og produktionen af hele ARION Premium-serien til hund og kat. NUTRECO Gruppen er et børsnoteret hollandsk selskab med 12.000 ansatte, der udelukkende beskæftiger sig med ernæring til dyr og mennesker. Det er deres ekspertise, der står bag udviklingen af ARION Original.


Det, som gør ARION til noget specielt, er fabrikkens tætte bånd til råvareleverandørerne. De animalske råvarer, vitaminer og alle mineraler i foderet købes udelukkende gennem Nutreco, der producerer sine egne laks, kyllinger og lam. Det giver en unik mulighed for at følge råvarerne tæt fra levende dyr til til den færdigproducerede ARION-fodersæk.


I 2010 blev ARION solgt til Group Depré, som er en tæt samarbejdspartner, og med salget fulgte også de attraktive indkøbsmuligheder fra NUTRECO, så ARION fortsat kan sikre den høje kvalitet og unikke position. Derfor kan vi med sikkerhed garantere et produkt i absolut verdensklasse – et produkt, der bringer det bedste frem i dit kæledyr.


HVORFOR VÆLGE ARION?
ARION tilsigter, at ejere og kæledyr nyder hinanden. Det opnår ARION ved at give din hund den allerbedste ernæring. Alle vores produkter er udviklet til at opfylde et enkelt mål: At glæde din bedste ven.

ARION Original tilbyder dig et bredt udvalg af førsteklasses tørfoder tilpasset din hunds særlige behov. Baseret på mange års erfaring og den seneste videnskabelige udvikling inden for ernæring, kvalitet og smag, har vores specialiserede ernæringseksperter udviklet ARION Original med hjertet.

Alle ARION Original produkter har en høj koncentration af omhyggeligt udvalgt kød. Derfor er ARION Originalprodukter mere velsmagende, optimalt fordøjelige og har fremragende næringsværdi.

100 Varer
Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.