Orbiloc Safety Light Dual - Grøn

Ny vare

Orbiloc Safety Light 

Fave: Blå

Kan både blinke eller lyse alimindeligt

Vandtæt ned til 100 meter

Vejer kun 19 gram

Lyser op 250 timer når den blinker

Lyser op 100 timer ved fast lys

Tåler ned til -40 grader

Flere detaljer

5 Varer

189,00 kr inkl. moms

Skriv på ønskelisten

Betal på siden her med kort
Betal på siden her med kort

Yderligere information

Orbiloc - Safety Light

Orbiloc Hund Dual er en høj kvalitet LED sikkerhed lys designet til at holde både dig og din hund sikker. Lyset sikrer, at begge af jer er synlige for andre, når ude omkring i mørke , drastisk at reducere risikoen for at blive involveret i en ulykke eller farlig situation.

Med Orbiloc vil andre trafikanter kunne spotte dig fra en afstand på fem kilometer, hvilket efterlader dem masser af tid til at reagere .

Orbiloc er lavet til at modstå hvad din hund sætter det igennem . Det er vandtæt til en dybde på 100 meter, kan det modstå en belastning på 100 kg og er funktionel fra + 50 ° til - 40 C ° . Faktisk har vi tillid til holdbarheden af ??vores produkt så meget, at vi har givet det en tre års garanti .

Den Orbiloc Dog Dual er også meget brugervenligt. At vælge den funktion, du foretrækker , skal du blot dreje Multi- Turn Omstillingsknap Ring til venstre eller højre. Den blinker (...) eller forblive stabil på (- ) som angivet på objektivet , så du nemt kan finde den ønskede funktion. Batteriets levetid er på 100 timer, når støt -on , 250 timer når den blinker .

Hvad mere er, har vi givet vores lys et nyt , moderne design , og med en størrelse på 35 mm x 20 mm og en vægt på kun 19 gram, Orbiloc Hund Dual er nu mere strømlinet . Det betyder, at det ikke vil komme i din hunds måde, selv om han ligger ned eller rullende rundt på lys. Vores nye design sikrer også, at lyset er vandtæt på alle tidspunkter - uanset om det er tændt eller slukket.